TechSquare är en online plattform som kan användas för att sälja nya och 2: a hand prylar online. Det är gratis att lägga upp dina objekt på vår hemsida och vi tar bara 8% procent av försäljningspriset vilket också omfattar en garanti för försäljning så länge försäljningen slutfördes med hjälp av Paypal.

Ingenting. Vi arbetar på provisionsbasis. Så vi tar inte några pengar om din artikel inte säljs. När en försäljning är klar, kommer vi dock sedan ta 8% av hela köpesumman vilket också innefattar garantiprovision. Detta gör det möjligt för köparen att klaga och få full återbetalning om produkten inte fungerar som beskrivits.

Utöver att Paypal garanterar en säker betalning, ger de också en garanti så att du kan få full ersättning för eventuella fel på köpta varor. Vid problem med köpt produkt öppnar du bara en tvist med Paypal som sedan förhandlar med säljaren i ditt ställe. Inga bråk, inget krångel. 

Både köparen och säljaren kan betygsätta varandra. Betygssystemet finns för att garantera att båda parterna uppträder därefter. Som en bra köpare är du snabb med att betala och som säljare ser du till att din produkt är väl presenterad, förpackad och är fullt funktionsduglig eller som du har beskrivit det i annonsen.

Med betygssystemet kan användare bygga upp sitt rykte på webbplatsen beroende på deras Totalbetyg, vilket skapar en miljö av förtroende mellan parterna.

När du lägger upp en vara kan du lägga till portokostnad. Om en produkt t.ex. kostar 2000kr och den skulle kosta 100kr att skicka, föreslår vi att 100kr skrivs in under Inrikes frakt. Om varan köps online läggs portot automatiskt till varans pris.

Observera att portokostnad bör diskuteras mellan köparen och säljaren innan försäljning. Antingen kan varan skickas eller så kan köpare och säljare välja att träffas för att överlämna varan. Valet är ert. Om varan inte behöver skickas kan säljaren ta bort portokostnaden innan köparen betalar.

Självklart kan betalning också ske offline.  Kom bara ihåg att betalningen måste ske online om köparen vill kunnna ta del av PayPals garanti. Vid betalning offline är köparen själv ansvarig för objektet om det inte fungerar som avsett. 

Det finns ingen tidsgräns men vi uppmuntrar dig att ta bort annonsen om du har sålt den på annat sätt än genom vår plattform.

TechSquare är primärt inriktad på prylar (tekniska enheter eller digitala tekniker ). Så mobiltelefoner , surfplattor, drönare , videospel, kameror etc...

Kontakta oss gärna på info@techsquare.se om du vill att vi lägger till någon speciell kategori för sig. 

Nyheter och erbjudanden via mail?

Database Error

A Database Error Occurred

Error Number: 1364

Field 'parent_id' doesn't have a default value

INSERT INTO `ci_sessions` (`id`, `ip_address`, `timestamp`, `data`) VALUES ('37442ea9235faaf0ff6af2f61d4db9e7', '44.200.171.74', 1660578580, '__ci_last_regenerate|i:1660578580;language|s:7:\"swedish\";languageid|i:2;')

Filename: libraries/Session/drivers/Session_database_driver.php

Line Number: 224